Sortimente - Carnati

Carnati cu busuioc

Preparaţi din carne macră de porc, slăninuță și busuioc mult şi alte condimente naturale, parfumații cârnați sunt ulterior afumați bine. Pe lângă aromă şi gust, busuiocul este un tonic natural în lupta cu indigestia, ajutând foarte mult refacerea stomacului dupa o masă tradițională.

Carnati din barda

Savoarea acestui produs provine de la modul de preparare: carnea, de porc și de vită, dar și slăninuță, este mărunțită cu barda, pe un fund de lemn după care se adună în jurul ei condimente fel și fel, pornind de la tradiționalul usturoi, piper alb și negru și până la boia și chiar nucșoară.

Carnati semiafumati

Membrană naturală comestibilă strânge laolalta ce e mai bun din carnea de porc care se combină de poveste cu condimentele preferate: usuroi și piper. Împreună pornesc la fumătoare, dar nu stau decât o țâră, cât să fie numai buni de savurat, pe grătar sau ca atare..

Carnati cu usturoi de Rachiteni       

Moldovenii sunt oameni gospodari și se mândresc nu doar cu animalele lor, dar și cu grădinile unde poti găsi arome care mai de care. Usturoiul de Răchiteni este unic, savoare lui deja proverbială, iar un cârnat cu Usturoi de Răchiteni nu poate decât să te facă să te lingi pe degete de bun ce e.

Carnati acordeon

Forma acestor delicioși cârnați îi de de gol și îi face celebri. Cârnați făcuți tradițional, din carne de vită și porc, cu o țandură de slănină sunt oleacă afumați. După ce se hodină se iau de mână cu untura de porc și trec printr-o prăjeală de toată frumusețea.

Carnati cabanos 

La fel de gustoși prăjiți sau ca atare, cârnații cabanos sunt subțirei la stat, dar la gust nu îi întrece nimeni. Condimente ca usturoiul, boia sau piperul subliniaza savoarea cărnii de porc atent selecționată astfel încât să vă oferim cele mai tradiționale produse.

Carnati Marcel

Preparați după o retetă care a traversat vremea, de la străbuni până în ziua de azi, cârnăciorii Marcel sunt intruchiparea gustului tradițional al preparatelor din carne de porc, alături de care piperul, boiaua și usturoiul își găsesc tot timpul locul.

Carnati Cluj  

Cârnații de Cluj respectă reteța tradițional românească și pe lângă carne de porc, condimentele românești sunt la loc de cinste. Acești cârnaţi pot fi consumați ca atare sau aglomerați cu un ou bătut bine înr-o tigaie întinsă. Și să aveți pregătit alături și niște murături ca la mama acasă.

Carnati Plai

Împletitura este motiv popular. Maieștri ai bucătăriei tradiționale, moldovenii au mers pană într-acolo că s-au pus pe împletit și delicioșii cârnăciori din carne de porc în maț de oaie comestibil, mai mai că n-ai crede că-s făcuți de mână omenească.

Carnaciori de berbecut

Carnati de casa afumati

Bunica zicea: ce-i făcut în casă e sfânt. Cârnații de casă afumați au pe lângă savoarea pe care numai tradiția o poate conferi și aroma discretă a fumului, aromă care îmbie și gustul și ochiul.

Carnati taranesti

Dacă vrei să îți amintești ce gust aveau mâncărurile de odinioară, savoarea naturală a condimentelor sau pur și simplu vrei să guști ceva tradițional 100% te invităm la o porție de cârnați țărănești, facuti din carne de porc și condimentați din plin cu usturoi, boia și piper de acela iute.

Carnati Spic (cu carnati grosi)              

...pentru că bucătăresele din Moldova mereu vor a se întrece pe ele însele. Ce poate fi mai delicios și mai bun decât un cărnăcior făcut gospodărește? Sau ce poate întrece la gust o bucățică de sunculită cum numai bunicul știa să fac? Păi nimic altceva decât 2 cârnăciori și o șunculiță, impletite cu grație.

Carnati Spic (cu carnati subtiri)          

...pentru că bucătăresele din Moldova mereu vor a se întrece pe ele însele. Ce poate fi mai delicios și mai bun decât un cărnăcior făcut gospodărește? Sau ce poate întrece la gust o bucățică de sunculită cum numai bunicul știa să fac? Păi nimic altceva decât 2 cârnăciori și o șunculiță, impletite cu grație.

Cremwursti grosi

Pentru cei care preferă carnea albă, Marcel pregătește crenwursti delicioși potriviți pentru oricare masă de peste zi. Carnea cu grijă aleasă și mărunțită este condimentată numai bine pentru a vă oferi un preparat care poate fi consumat ca atare, fiert sau chiar prăjit.

Cremursti din piept de pui             

Ideal pentru copii, acest produs făcut cu grijă din piept de pui, este condimentat astfel încât să poată constitui masa ideală pentru cei mici.

Carnaciori proaspeti Marcel        

Carnati sticks

Carnati tocati din satar