Sortimente - Preparate din carne

Parizer mic dejun

Cotletul de porc Marcel, cu textura deosebita si gust specific, elegant, se evidentiaza fata de afumaturile uzuale prin fragezimea sa, completata discret de condimente precum piper si usturoi.

Rulada din piept de pui   

Salam de purcel    

Mortadella         

Și pentru că ne place tot ce e gustos ne face plăcere să vă propunem și o specialitate ce vă va cuceri pe loc cu savoarea sa: Mortadela îmbină peste timp și spațiu tradiționalul gust al cărnii de porc crescut la țară cu supletea măslinelor, cărora le stau alături discret usturoiul și piperul.

Pateu                  

Ficatul de porc are o valoarea nutritivă importantă. Preparăm pentru dvs cea mai delicioasă pastă de ficat, pe care o condimentăm cu ceapă, măghiran, piper și cimbru pentru a vă oferi un desfăț al gustului.

Leber                  

O rețetă deosebită care împletește savoarea cărnii de porc cu a ficatului de porc. Gustul deosebit al preparatului este subliniat de condimentele alese cu măiestrie de specialiștii noștri.

Salam tocat din satar      

Salam Mircesti     

Vasile Alecsandri, unul din poeții importanți ai României, originar din satul Mircești spunea că Românul își iubește pământul unde s-a născut ca un Rai. Salamul care poartă numele satului marelui poet, reunește un buchet de arome cum numai Moldova poate oferi în completarea savorii cărnii de porc și de vită din care este preparat.

Salam Haiducesc     

Rafinat, salamul haiducesc este alegerea celor care vor o masă cu preparate tradiționale, dar slabă în grăsimi. Condimentata frumusel cu piper verde și usturoi, salamul haiducesc este perfect pentru cinele târzii sau pentru momentele zilei când timpul parcă trece pe lângă tine.

Salam bucovinean      

Niciunde pe Pâmânt mancarea nu e mai bună ca in Bucovina. Plai preferat de Dumenzeu, Bucovina oferă pe langă oameni de seama si retete tradiționale care sfidează perfecțiunea prin savoarea si aroma lor.

Salam Moldovenesc      

Plaiurile Moldovei au ceva special, mai ales în ceea ce privește mancarea tradițională. Condimentată cu dichis, aroma și savoarea cărnii ce intră în componență salamului se evidențiată papilor gustative, oferind o experiență culinară special.

Salam Frantuzesc      

Special și sofisticat ca și numele ce îi indică originea rețetei, salamul frantuzesc este acel preparat din cărniță de porc pe care te poți baza în orice împrejurare: fie că trebuie să faci un pachet pentru șoală, să pregătești cina sau micul dejun sau pur și simplu vrei o gustare între mese. Piperul alb și condimente care mai de care mai speciale și mai aromate fac din acest produs o vedetă.

Salam taranesc     

Salamul țărănesc redă mia bine decât oricare alt tip de salam savoarea produselor pregătite cu drag în mediul rural. Condimentat cu usturoi si piper negru, acest preparat ridică simplitatea la rang de artă în bucătărie.

Salam Victoria      

Cu o istorie în spate care ne obligă, Salamul Victoria este de departa una din piesele de rezistență a colecției de produse tradiționale. Carnea de porc, preparată și aromatizată doar cu condimente clasice oferă un festin al gustului, dincolo de plăcerea de a mânca un produs fin și rafinat, în același timp.

Salam cu sunca      

Produsul împletește în mod fericit și plăcut pentru papilele gustative ale oricărui gurmand aroma tradițională a salamurilor făcute în casă cu savoarea deosebită a șunculiței condimentate cu boabe de piper negru și piper verde.

Parizer Marcel      

Asemănător cu rețeta parizerului de curcan, parizerul Marcel este pregătit cu grijă din carne de porc, tocată și condimentată cu piper și usturoi pentru a oferi savoare de odinioara a produselor tradițională.

Parizer de pui      

Carnea de pui, cautată pentru valorile ei nutritive deosebite, face casă bună cu condimente precum piper, usturoi, care condimente care o completează într-un mod ideal și oferă degustătorului un festin al gustului tradițional și sănătos.

Salam de vara     

Dincolo de carnea de porc și de vită care stau la baza produsului, de condimentele care dau savoare preparatului, salamul de vară Marcel este un produs dublu afumat. Odată ajuns pe masa gurmanzilor și iubitorilor de produse tradiționale, aceștia din urmă au convingerea că rețeta este respectată într-un totul, așă cum a fost ea scrisă dincolo de vremuri.

Salam uscat 

Pe langă un produs tradițional de mare clasă, salamul uscat este și un reper al gastronomie. Nu există masă, întâlnire, adunare de familie unde, între aperitive să nu troneze Salamul uscat, preparat din carne de porc proaspătă si discret aromată cu piper și boia.

Salam de casa      

Carnea de porc, de vită și slăninuță se toacă mărunt, cu multă atenție, se frământă bine și se condimentează cu piper, ienibahar, coriandru, boia dulce și cimbru. Compoziția se bagă pe mațe de porc și , în mod tradițional se duce la afumat, unde șade și cugetă până când atinge perfecțiunea gustului salamului făcut în casă.

Salam Roman      

Dupa ce, cu mare grija, carnita de porc si vita este tocata, se adauga bucatele de slanina pentru savoare. Contribuie la aroma deosebita si condimente ca piperul, boiaua, usturoiul și ghimbirul.

Salam Roman picant      

Ca o specialitate a Salamului Roman, marcă înregistrată Marcel, ne face plăcere să va oferim Salamul Roman Picant care se evidențiază prin crusta deosebită și delicată din piper alb, negru si roșu.

Salam Victoria in membrana naturala

Carnaciori de bere      

Berea este un motiv, vedetele sunt Cârnăciorii de bere. Ca orice produs tradițional, cârnăciorii sunt făcuţi din carne de porc, condimentați natural, însă ceea ce le conferă gustul unic este piperul.