Sortimente - Specialitati

Cotlet afumat

Cotletul de porc Marcel, cu textura deosebita si gust specific, elegant, se evidentiaza fata de afumaturile uzuale prin fragezimea sa, completata discret de condimente precum piper si usturoi.

Ceafa afumata

Ceafa de porc, cea mai frageda parte a porcului, condimentata maiestuos cu usturoi, piper si sare, sade numai bine langa o lingura de fasole batuta, facute ca-n Moldova lui Stefan cel Mare.

Pastrama afumata

Pastrama afumata Marcel, moale si cu gust diafan de carne si condimente alese cu mare grija, este vedeta oricarui ospat traditional.

Muschi afumat

Dupa ce a fost intors pe toate partile intr-o baie de condimente unde usturoiul si piperul erau la ei acasa, muschiuletul a luat drumul afumatorii de unde nu a iesit inainte de a capata aroma si textura perfecta a produsului traditional romanesc.

Piept taranesc    

Nelipsit in bucataria traditionala, pieptul taranesc aduna aromele si savoarea produselor facute ca la mama acasa, fierte si afumate, condimentate cu nitelus mai mult usturoi, piper, boia si lasate la fum aromat pana atinge perfectiunea gustului.

Bacon Marcel

Coasta afumata

Pieptul de porc cu os, frecat cu pricepere cu mirodeniile tradiționale, în mijlocul cărora tronează sarea, stă cumințel la afumat până toate aromele delicioase din afumătoare fac casă bună cu el.

Pastrama de vita

După ce cărnița de vită se conservă, pentru o vreme, în sare, este unsă cu felurite condimente, care de care mai aromate, ca să le ție de cald cât sta ea la afumat.

Pastrama jumatati de pui

Carcasa de pui se ia ca atare, se scaldă binișor în vin aromat cu usturoi, cimbru, busuioc, ienibahar și boabe de piper negru, iar apoi se pune cătinel în afumătoare.... iar când s-o fi gătat, e o poveste de mâncare.

Pastrama de piept de pui

Cu mare grijă bucăți de piept de pui se iau și se tăvălesc prin boia și alte condimente bine chivernisite. Cu și mai mare grijă se pun la afumat, exact cât trebuie ca fragezimea cărnii de pui să ia de mâna savoarea fumului. Și să te ții când lângă minunea asta de pastrama, o gospodină pricepută răstoarnă și o mămăligă mare și galbenă.

 

Muschiulet Moldovenesc

Gospodine ca la Moldova, care să știe ele cum să învăluiască muschiulețul cu boabe de piper, să adauge o țâră de ienibahar, exact cât trebuie, coriandru și foițe de dafin și olecuță de boabe de muștar, nu mai găsești în lumea toată.

Ceafa Moldoveneasca

Tradiția bucătăriei moldovenești excelează în cazul rețetei de ceafă de purcel. Bucăți de carne adevărată condimentate cu naturalețea piperului negru, a coriandrului, imprumuntând și din aromele dafinului si boabelor de muștar se desfată în spendoarea fumului ce îl învăluie ca o magie.

Urechi snacks

Ospitalitatea moldovenilor este proverbială. Tot timpul lângă gustările preparate din urechi de porc frumusel condimentate cu sare și piper va șade cugetând bătrâneste o cană de vin cum numai la Moldova poți găsi.

Muschi Moldovenesc

Gospodine ca la Moldova, care să știe ele cum să învăluiască muschiulețul cu boabe de piper, să adauge o țâră de ienibahar, exact cât trebuie, coriandru și foițe de dafin și olecuță de boabe de muștar, nu mai găsești în lumea toată.

Kaizer              

Oare există ceva mai apetisant în rândul produselor tradiționale decât kaiserul?.... piept de porc atent ales, uns cu sare si condimentat cu ce au mai de preț și mai aromatizat gospodăriile Moldovei, lăsat în tihnă la afumat.

Piept imperial

Aroma acrișoară a busuiocului, ascuțimea ienibaharului, amărăciunea plăcută a muștarului, iuțimea piperului, dulceața coriandrului și complexitatea frunzelor de dafin își dau mâna să innobileze gustul combinației irezistibile de piept și mușchiulet de porc într-un produs demn de masa regilor.

Ceafa de porc felii

Ciolan presat   

Rasolul de porc se înghesuie bine cu condimentele tradiționale, dintre care nu poate lipsi ustoroiul sau corinadru, domnul piper sau foile de dafin. Atât de bine se pătrund unele pe altele încât, după o bucată bună de vreme iese doar unul: ciolanul presat.

Slanina Moldoveneasca

Slăninuța fragedă, potrivit de groasă, dată prin sare și piper, condimentată discret cu foi de dafin și boabe de muștar ia drumul afumătorii, unde potrivit de tare fumul face din ea prințesa meselor tradiționale.

Muschi tiganesc

Bucăți de ceafă de porc se pun laolaltă cu condimente specifice gustului traditional, care pe lângă bogația savorii gustului mai au grijă și să îi asigure frăgezime. Fumul invăluie produsul de jur împrejur dar in interior îi lasă, cu mare grijă, culoarea vie şi proaspătă a cărnii de porc crescut natural.

Costita afumata

Afumata la mare arta cu lemne de cires, pentru a-i oferi o aroma imbatatoare, costita este o adevarata capcana pentru nas. Noi stim ca savoarea sa nu reiese din cuvinte, dar stim cat ne-am mai lins pe degete cand am incins-o pe gratar sau cand am pescuit-o din oala cu fasole… Tare-i buna!

Sunca Deko   

Dacă produsele ar participa la o defilare, Șunca Deko ar fi mireasa colecției, frumos îmbrăcată și gătită în condimente așezate cu dichis pe trena-i, rozie în obraji, ademedindu-te la masă. Aromele ce o învălui îi conferă unicitate.

Scarita piept    

Tradiția meselor românești ca la mama acasă nu ar însemna nimic dacă langă o mamaligă cât roata carului nu ar trona și un blid aburind de varză murată facută cu scăriță din piept de porc, frecat cu sare si condimentat gospodărește, iară mai apoi ținut la afumătoare.

Sunculita bunicului

Pricepere și talentul dragilor noștri bunicilor devin tangibile prin acest produs care devine special prin simplitatea specifică tradiției. Piept de porc și sare exact cât trebuie aduc peste timp savoarea mâncărurilor vremurilor tihnite.

Toba ca la mama acasa

In ziua taierii porcului, moldovenii fac o tochitura cu mamaliguta mai vartoasa, o toarna pe un fund de lemn, alaturi de o strachina de curechi acru, scaldat in moare si dres cu ardei iute. Dar ce se intampla cu restul carnii? Eheheee… Abia de-aici incepe partea frumoasa a povestii noastre. Inima, rinichii,ficatul si alte organe se pune frumos deoparte de o mana priceputa si, impreuna cu soriciul moale, frecat cu sare, cat e cald, se lasa la fiert intr-un cazan cu foc aprig, in frigul si intunericul noptii.

Toba Moldoveneasca

Cărniță proapăță de porc și inimă de porc se pun la fiert la foc tihnic. Se scapă în ceaun si câteva boabe de piper și foi de dafin. Aroma lor va stârni furtună pentru papilele gustative, iar cand se vor găti de fiert si vor fi puse la un loc in stomacul care a fost pregătit din timp pentru tobă, atunci până și ochii vor deveni pofticioși.

Tochitura Moldoveneasca

Tochitura este fără drept de contestație, de departe, vedeta oricărei mese tradiționale românesti. Bucățele de carne se scăldă în dogoarea unturii alături de bucăți de cârnăciori cu usturoi. În farfurie i se alătură ochiuri pe o parte și mămăliga pe de altă parte. Un festin al ochiului, al mirosului dar mai ales al gustului.

Scarita la ceaun

Ce poate fi mai delicios și mia apetisant decât         o costiță de porc afumată, scăldată în untură adevărată de porc, bolborosind în ceaun? Poate doar o strachină adevărată de varză murată și o mămăligă mare și frumoasă, tăiată cu ața, cum doar la Moldova se face.

Ciolan de porc fara os

Mici refrigerati

Carnea tocată de vită se amestecă cu carnea tocată de porc și peste ele dau năvală condimente alese cu mare grijă: usutroiul, cimbru, boia de ardei dulce, cimbru și piper nu pot lipsi din asemenea reţetă aleasă.

Drob de porc 

Felii de piept afumate 

Muschi copt la jar 

Muschi tiganesc copt la jar 

Piept de porc copt la jar 

Muschi copt la jar 

Rasol presat 

Rulada de purcel 

Soric snacks

 

Sunca de porc 

Sunculita taraneasca 

Slaninuta paprikata

 

Porchetta

Tradiția deliciosului Porchetta începe încă din perioada gintelor romane, bucurând gustul prin aromele naturale și condimentele folosite. Savoarea porchettei s-a păstrat timp de 2.000 de ani datorită metodelor tradiționale de preparare a cărnii de porc.