Meniu
28,50 lei
Dacă se taie porcul, obligatoriu se prepară şi caltaboşul. Organe de porc, carne, orez şi ceapă.
În rest, o mână de condimente şi gata. Secretul lor este proporţia dintre măruntaiele mai seci şi carnea mai grasă. Denumit în vechime și „traista lui Crăciun”,alături de toba ca la mama și lebăr, formează tripleta care reprezintă dreapta valorificare a porcului tăiat de Ignat.
Gramaj produs: 200 g.
Politica de transport
După procesarea comenzii dumneavoastra un angajat al MARCEL TRADING vā va transmite costul total prin e-mail sau telefonic iar în perioada imediat următoare se va face livrarea.
Comenzile vor fi livrate prin curierat rapid.
Costul transportului și plata prin ramburs vor fi suportate de client conform tarifului firmei de curierat.
Cel mai delicios mod de savura Caltaboşul MARCEL este să-l mâncaţi simplu, cu pâine din cartofi şi un fir de ceapă roşie.
O bunătate!