Carnati Cabanos

Categorie:
Categorie:

La fel de gustoși prăjiţi sau ca atare, cârnaţii cabanos sunt subţirei la stat, dar la gust nu îi întrece nimeni. Condimente ca usturoiul, boiaua sau piperul subliniază savoarea cărnii de porc atent selecţionată, astfel încât să vă oferim cele mai tradiţionale produse.

Recomandari

Cabanos în foietaj

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 500 gr cabanos MARCEL
  • 1 ou

Aluatul se lasă la dezgheţat la temperatura camerei. Cabanosul Marcel se taie în bucăţi de 7-8cm (cam cât lungimea unui deget). Se împresoară puţină  făină pe masă şi se aşează foaia de aluat. O mai întindem niţel cu un sucitor, cât să se îndrepte şi tăiem fâşii de 2 cm lăţime pe toată lăţimea aluatului.

 

Luăm câte o fâşie de aluat şi înfăşurăm fiecare bucată de Cabanos Marcel de jur împejur precum o spirală. După ce am terminat de asamblat fiecare cârnăcior Cabanos Marcel, îl aşezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

La final, batem oul, ungem cu el fiecare cârnăcior Cabanos în foietaj şi coacem cârnăciorii la 200 grade pentru 20-25 min sau până se rumenesc frumos deasupra .