Meniu
30,90 lei
La fel de gustoși prăjiţi sau ca atare, cârnaţii cabanos sunt subţirei la stat, dar la gust nu îi întrece nimeni. Condimente ca usturoiul, boiaua sau piperul subliniază savoarea cărnii de porc atent selecţionată, astfel încât să vă oferim cele mai tradiţionale produse.
Preț pe kg.
Politica de transport
După procesarea comenzii dumneavoastra un angajat al MARCEL TRADING vā va transmite costul total prin e-mail sau telefonic iar în perioada imediat următoare se va face livrarea.
Comenzile vor fi livrate prin curierat rapid.
Costul transportului și plata prin ramburs vor fi suportate de client conform tarifului firmei de curierat.
Cabanos în foietaj
Ingrediente
Aluatul se lasă la dezgheţat la temperatura camerei. Cabanosul Marcel se taie în bucăţi de 7-8cm (cam cât lungimea unui deget). Se împresoară puţină făină pe masă şi se aşează foaia de aluat. O mai întindem niţel cu un sucitor, cât să se îndrepte şi tăiem fâşii de 2 cm lăţime pe toată lăţimea aluatului.
Luăm câte o fâşie de aluat şi înfăşurăm fiecare bucată de Cabanos Marcel de jur împejur precum o spirală. După ce am terminat de asamblat fiecare cârnăcior Cabanos Marcel, îl aşezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
La final, batem oul, ungem cu el fiecare cârnăcior Cabanos în foietaj şi coacem cârnăciorii la 200 grade pentru 20-25 min sau până se rumenesc frumos deasupra .