Meniu
36,00 lei
Cârnaţii de Cluj respectă reteţa tradiţional-românească și pe lângă carne de porc, condimentele românești sunt la loc de cinste.
Acești cârnaţi pot fi consumaţi ca atare sau cu un ou bătut bine într-o tigaie întinsă. Și să aveţi pregătit alături și niște murături ca la mama acasă.
Preț pe kg.
Politica de transport
După procesarea comenzii dumneavoastra un angajat al MARCEL TRADING vā va transmite costul total prin e-mail sau telefonic iar în perioada imediat următoare se va face livrarea.
Comenzile vor fi livrate prin curierat rapid.
Costul transportului și plata prin ramburs vor fi suportate de client conform tarifului firmei de curierat.
Aperitiv de Cârnaţi Cluj MARCEL în bulete de caşcaval
100 g telemea de vacă
200 g caşcaval
3-4 linguri de făină
3 ouă
2 Cârnaţi Cluj Marcel
Sare şi piper
Brânza telemea şi caşcavalul se rad pe răzătoarea mică. Apoi se adaugă ouăle, făina şi condimentele. Se amestecă bine, până când aluatul devine vâscos.
Se taie felii Cârnaciorii Cluj Marcel.
Se ia din aluat cu o linguriţă, se pune o felie de Cârnăcior Cluj Marcel, care se acoperă în totalitate cu aluat, apoi se tăvălesc prin făină şi se dă o formă rotundă ca de chifteluţă.
Abia după ce toate buletele sunt pregătite, trecem la preparare.
Se încinge o tigaie cu ulei şi, după ce acesta s-a înfierbântat corespunzător, se adaugă buletele. Când s-au rumenit frumos pe toate părţile, se scot pe un şervet de hârtie, care va absorbi uleiul în exces.