Carnati Cluj

Categorie:
Categorie:

Cârnaţii de Cluj respectă reteţa tradiţional-românească și pe lângă carne de porc, condimentele românești sunt la loc de cinste.
Acești cârnaţi pot fi consumaţi ca atare sau cu un ou bătut bine într-o tigaie întinsă. Și să aveţi pregătit alături și niște murături ca la mama acasă.

Recomandari

Aperitiv de Cârnaţi Cluj MARCEL în bulete de caşcaval

100 g telemea de vacă

200 g caşcaval

3-4 linguri de făină

3 ouă

2 Cârnaţi Cluj Marcel

Sare şi piper

Brânza telemea şi caşcavalul se rad pe răzătoarea mică. Apoi se adaugă ouăle, făina şi condimentele. Se amestecă bine, până când aluatul devine vâscos.

Se taie felii Cârnaciorii Cluj Marcel.

Se ia din aluat cu o linguriţă, se pune o felie de Cârnăcior Cluj Marcel, care se acoperă în totalitate cu aluat, apoi se tăvălesc prin făină şi se dă o formă rotundă ca de chifteluţă.

Abia după ce toate buletele sunt pregătite, trecem la preparare.

Se încinge o tigaie cu ulei şi, după ce acesta s-a înfierbântat corespunzător, se adaugă buletele. Când s-au rumenit frumos pe toate părţile, se scot pe un şervet de hârtie, care va absorbi uleiul în exces.