Carnati semiafumati

Categorie:
Categorie:

Membrana naturală comestibilă strânge laolaltă ce e mai bun din carnea de porc care se combină de poveste cu condimentele preferate: usuroi și piper. Împreună pornesc la afumătoare, dar nu stau decât o ţâră, cât să fie numai buni de savurat, pe grătar sau ca atare.
Provenienţa cărnii: ferma proprie

Recomandari

HOT DOG – Cârnaţi semiafumaţi Marcel, serviţi in stil newyorkez – reţetă simplă

Ingrediente

4 chifle lunguieţe, speciale pentru Hot Dog

4 cârnaţi semiafumaţi Marcel

4 felii subţiri de Bacon Marcel

4 linguri de muştar

2 linguri de ulei de măsline

O linguriţă de boia de ardei dulce

Câţiva fulgi de chilli

O ceapă mare, tăiată peştişori sau fulgi crocanţi de ceapă

Opţional: salată, roşii, castraveţi muraţi

Preparare: 

Se pregăteşte topping-ul.

2 linguri de muştar se amestecă împreună cu o linguriţă de boia dulce, 2 linguri de ulei de măsline şi câţiva fulgi de chilli. Acesta va fi topping-ul de muştar

Tăiem o ceapă peştişori şi o călim în puţin ulei, până se caramelizează puţin. Putem înlocui ceapa caramelizată cu ceapă crocantă, gata preparată, care se găseşte în cutii, în comerţ şi sunt dedicate special acestui preparat.

Prăjim foarte bine, pe ambele părţi 4 felii subţiri de Bacon Marcel.

Cârnaţii semiafumaţi Marcel se prăjesc pe un grill pe ambele părţi.

Acum, vom asambla Hot Dog-ul.

Într-o chiflă, tăiată pe jumătate, punem o felie de Bacon Marcel prăjit, apoi aşezăm un Cârnat semiafumat Marcel, adăugăm deasupra ceapa caramelizată sau ceapa crocantă şi asezonăm cu cele două sosuri (cel de muştar şi cel de ketchup).

Opţional, puteţi adăuga şi salată iceberg, roşii sau castraveţi muraţi. Depinde de gustul fiecăruia.