Conserva "carne de rasol"

Rasolul de porc este o piesă „statement“ pentru gastronomia lumii, însă carnea de rasol conservată atinge o zonă a gustului, unde nu multe preparate reuşesc să ajungă. Inspiraţia acestui preparat este „Tushonka“, o reţetă tipică zonei rusofone, care conservă carnea de rasol condimentată în borcane şi apoi se coace la cuptor. Această carne, atunci când este coaptă, lasă un caramel nemaipomenit de gustos de jur-împrejurul cărnii, iar prin conservarea la temperaturi înalte, gustul dulce al acestei bucăţi de carne se metamorfozeaza uluitor.

Servit în salate sau pe felii de pâine în diverse tipuri de aperitive, carnea de rasol conservată reuşeşte să convingă consumatorul că nu există limite în gastronomie.

Recomandari

Carnea de rasol conservată se serveşte, de regulă, simplă sau alături de o salată fresh, pâine sau ca şi componentă variabilă pentru amuse bouche.