Conserva „Gulas de porc”

Gulaşul de porc, paprikaşul sau tocăniţa de porc ardelenească este o mâncare de vită cu aromă intensă de ardei şi chimen. Gustul bun este dat îndeosebi de cantităţile generoase de ingrediente, care se folosesc la prepararea lui, dar mireasma lui inconfundabilă …eheheee…ea este cea care strânge familia la masă.

Recomandari

Gulaşul de porc MARCEL se serveşte doar după 3-5 minute de încălzire a conţinutului conservei.

Recomandare de servire

Luăm o pâine rotundă cu cartofi, căreia îi tâiem partea superioară ca un capac. Apoi îndepărtăm o bună parte din miez, lăsând pereţii şi fundul pâinii puţin mai gros, să nu se înmoaie la contactul cu lichidul, până ce obţinem din pâinea scobită un fel de bol.

În interiorul pâinii punem gulaşul de vită încălzit în prealabil şi servim cu plăcere din recipientul inedit şi foarte delicios.