Gulaşul de porc, paprikaşul sau tocăniţa de porc ardelenească este o mâncare de vită cu aromă intensă de ardei şi chimen. Gustul bun este dat îndeosebi de cantităţile generoase de ingrediente, care se folosesc la prepararea lui, dar mireasma lui inconfundabilă …eheheee…ea este cea care strânge familia la masă.
Gulaşul de porc MARCEL se serveşte doar după 3-5 minute de încălzire a conţinutului conservei.
Recomandare de servire
Luăm o pâine rotundă cu cartofi, căreia îi tâiem partea superioară ca un capac. Apoi îndepărtăm o bună parte din miez, lăsând pereţii şi fundul pâinii puţin mai gros, să nu se înmoaie la contactul cu lichidul, până ce obţinem din pâinea scobită un fel de bol.
În interiorul pâinii punem gulaşul de vită încălzit în prealabil şi servim cu plăcere din recipientul inedit şi foarte delicios.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.