Marele clasic al bucătăriei maghiare, poate cel mai celebru preparat unguresc, înscris inclusiv în Hungarikum, lista preparatelor atestate tradițional, este gulaşul de vită. Preparatul este unul simplu, natural, dintr-un amestec de carne de vită, cartofi și condimente pline de aromă, dar care, gătite împreună, făuresc un prânz absolut delicios.
Gulaşul de vită MARCEL este preparat după reţeta clasică ungurească şi se serveşte doar după 3-5 minute de încălzire a conţinutului conservei.
Recomandare de servire
Luăm o pâine rotundă cu cartofi, căreia îi tâiem partea superioară ca un capac. Apoi îndepărtăm o bună parte din miez, lăsând pereţii şi fundul pâinii puţin mai gros, să nu se înmoaie, până ce obţinem din pâinea scobită un fel de bol.
În interiorul pâinii punem gulaşul de vită încălzit în prealabil şi servim cu plăcere din recipientul inedit şi foarte delicios.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.