Conserva „Gulas de vita”

Marele clasic al bucătăriei maghiare, poate cel mai celebru preparat unguresc, înscris inclusiv în Hungarikum, lista preparatelor atestate tradițional, este gulaşul de vită. Preparatul este unul simplu, natural, dintr-un amestec de carne de vită, cartofi și condimente pline de aromă, dar care, gătite împreună, făuresc un prânz absolut delicios.

Recomandari

Gulaşul de vită MARCEL este preparat după reţeta clasică ungurească şi se serveşte doar după 3-5 minute de încălzire a conţinutului conservei.

Recomandare de servire

Luăm o pâine rotundă cu cartofi, căreia îi tâiem partea superioară ca un capac. Apoi îndepărtăm o bună parte din miez, lăsând pereţii şi fundul pâinii puţin mai gros, să nu se înmoaie, până ce obţinem din pâinea scobită un fel de bol.

În interiorul pâinii punem gulaşul de vită încălzit în prealabil şi servim cu plăcere din recipientul inedit şi foarte delicios.