Meniu
Simplu, delicios şi pe placul tuturor, inclusiv al copiilor, burgerul de vită nu mai are nevoie de prezentări. Istoria lui are secole de tradiţie, iar combinaţiile care i se alătură în chifla de pâine nu au limită în imaginaţia consumatorului. Totuşi, ceva a rămas intangibil în prepararea lui. Carnea bună de vită are nevoie doar de sare şi piper, pentru a crea gustul minunat al acestui mult râvnit produs, cu renume mondial.
Hamburger de vită MARCEL
Ingrediente:
2 hamburgeri de vită MARCEL
2 chifle înjumătăţite pe orizontală
O ceapă roşie
O roşie
2 Frunze de salată
2 Felii de caşcaval/brânză feliată
2 linguri Ketchup şi 2 linguri Maioneză amestecate
2 linguriţe Muştar
Preparare:
Se prăjesc Hamburgerii de viă MARCEL într-o tigaie sau pe grătar ce 2 minute pe fiecare parte.
Se unge chiflele pe interior cu un strat subţire de muştarşi se începe asamblarea lor.
Se pune pe o jumătate de chiflă o felie de brânză feliată, apoi un hamburger de vită MARCEL, puţin sos de ketchup cu maioneză, urmat de o frunză de salată, o rondea de roşie, o rondea subţire de ceapă roşie şi capacul chiflei pus deasupra peste toate.
Se repetă procedeul şi pentru cea de-a doua chiflă.
Un deliciu!