Simplu, delicios şi pe placul tuturor, inclusiv al copiilor, burgerul de vită nu mai are nevoie de prezentări. Istoria lui are secole de tradiţie, iar combinaţiile care i se alătură în chifla de pâine nu au limită în imaginaţia consumatorului. Totuşi, ceva a rămas intangibil în prepararea lui. Carnea bună de vită are nevoie doar de sare şi piper, pentru a crea gustul minunat al acestui mult râvnit produs, cu renume mondial.
Hamburger de vită MARCEL
Ingrediente:
2 hamburgeri de vită MARCEL
2 chifle înjumătăţite pe orizontală
O ceapă roşie
O roşie
2 Frunze de salată
2 Felii de caşcaval/brânză feliată
2 linguri Ketchup şi 2 linguri Maioneză amestecate
2 linguriţe Muştar
Preparare:
Se prăjesc Hamburgerii de viă MARCEL într-o tigaie sau pe grătar ce 2 minute pe fiecare parte.
Se unge chiflele pe interior cu un strat subţire de muştarşi se începe asamblarea lor.
Se pune pe o jumătate de chiflă o felie de brânză feliată, apoi un hamburger de vită MARCEL, puţin sos de ketchup cu maioneză, urmat de o frunză de salată, o rondea de roşie, o rondea subţire de ceapă roşie şi capacul chiflei pus deasupra peste toate.
Se repetă procedeul şi pentru cea de-a doua chiflă.
Un deliciu!
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.