Hamburger de vita

Simplu, delicios şi pe placul tuturor, inclusiv al copiilor, burgerul de vită nu mai are nevoie de prezentări. Istoria lui are secole de tradiţie, iar combinaţiile care i se alătură în chifla de pâine nu au limită în imaginaţia consumatorului. Totuşi, ceva a rămas intangibil în prepararea lui. Carnea bună de vită are nevoie doar de sare şi piper, pentru a crea gustul minunat al acestui mult râvnit produs, cu renume mondial.

 

                 

 

 

Recomandari

Hamburger de vită MARCEL

 

Ingrediente:

2 hamburgeri de vită MARCEL

2 chifle înjumătăţite pe orizontală

O ceapă roşie

O roşie

2 Frunze de salată

2 Felii de caşcaval/brânză feliată

2 linguri Ketchup şi 2 linguri Maioneză amestecate

2 linguriţe Muştar

 

Preparare:

Se prăjesc Hamburgerii de viă MARCEL într-o tigaie sau pe grătar ce 2 minute pe fiecare parte.

Se unge chiflele pe interior cu un strat subţire de muştarşi se începe asamblarea lor.

Se pune pe o jumătate de chiflă o felie de brânză feliată, apoi un hamburger de vită MARCEL, puţin sos de ketchup cu maioneză, urmat de o frunză de salată,  o rondea de roşie, o rondea subţire de ceapă roşie şi capacul chiflei pus deasupra peste toate.

Se repetă procedeul şi pentru cea de-a doua chiflă.

Un deliciu!