Nu poţi rata ocazia să faci cei mai delicioşi şi suculenţi hamburgeri acasă, realizaţi din carne proaspătă de cea mai înaltă calitate.
Pentru un gust perfect, ideal ar fi să îi pregătim pe grătarul cu cărbuni, dar ei pot fi la fel de bine pregătiti şi în tigaia pentru grill. Secretul este ca, după ce îi punem pe foc, să nu îi mişcăm cel puţin 2 minute, pentru ca hamburgerul să îşi formeze o crustă crocantă şi să menţină sucurile în interior.
Acesta este primul pas prin care poți deveni propriul tău.. Chef!
Burgeri de casă cu un gust desăvârşit:
Hamburgerii se lasă să ajungă la temperatura camerei, apoi se prăjesc câte 3-4 minute pe fiecare parte la grătar sau pe grill. Chiflele se înjumătăţesc pe orizontală şi se prăjesc puţin pe partea interioară pe un grill gresat anterior cu ulei.
Asamblare: Se unge jumătatea de jos a chiflei cu maioneză şi ketchup, se pune deasupra salata, Hamburgerul MARCEL gătit, 2 felii de roşie, 2 felii de castravete murat, o rondea de ceapă roşie, iar, la final, se pune deasupra cealaltă jumătate a chiflei, care a fost unsă şi ea pe interior cu putin muştar. Opţional, se poate adăuga o felie de brânză Cheddar. Un deliciu!
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.