Hamburger de porc

Nu poţi rata ocazia să faci cei mai delicioşi şi suculenţi hamburgeri acasă, realizaţi din carne proaspătă de cea mai înaltă calitate.

Pentru un gust perfect, ideal ar fi să îi pregătim pe grătarul cu cărbuni, dar ei pot fi la fel de bine pregătiti şi în tigaia pentru grill. Secretul este ca, după ce îi punem pe foc, să nu îi mişcăm cel puţin 2 minute, pentru ca hamburgerul să îşi formeze o crustă crocantă şi să menţină sucurile în interior.

Acesta este primul pas prin care poți deveni propriul tău.. Chef!

Recomandari

Burgeri de casă cu un gust desăvârşit:

  • 3 Hamburgeri MARCEL la temperatura camerei
  • Chifle proaspete/felii de paine din cartofi puţin prăjite pe o parte
  • Salată verde sau valeriană
  • Câteva felii de roşie
  • Ceapă roşie tăiată felii/ brunoise
  • Castravete murat/ în oţet tăiat felii
  • Muştar, ketchup şi maioneză după preferinţe
  • Felii de brânză Cheddar (opţional)

Hamburgerii se lasă să ajungă la temperatura camerei, apoi se prăjesc câte 3-4 minute pe fiecare parte la grătar sau pe grill. Chiflele se înjumătăţesc pe orizontală şi se prăjesc puţin pe partea interioară pe un grill gresat anterior cu ulei.

Asamblare: Se unge jumătatea de jos a chiflei cu maioneză şi ketchup, se pune deasupra salata, Hamburgerul MARCEL gătit, 2 felii de roşie, 2 felii de castravete murat, o rondea de ceapă roşie, iar, la final, se pune deasupra cealaltă jumătate a chiflei, care a fost unsă şi ea pe interior cu putin muştar. Opţional, se poate adăuga o felie de brânză Cheddar. Un deliciu!