Meniu
Regii oricărei mese de picnic sunt Micii Boiereşti MARCEL.
Carnea de vită românească combinată maiestuos cu ingrediente simple, de cea mai înaltă calitate existentă pe piaţă, reuşesc să transforme preparatul într-o explozie de gusturi ameţitoare, chiar de la prima muşcătură.
Micii boiereşti sunt realizaţi din carne integrală de vită, combinată cu o proporţie mică de carne de porc, care îi adaugă extra suculenţa, lângă care s-a alăturat, pe lângă clasicele condimente, un piper rar, care îi oferă o personalitate aparte preparatului.
Micii Boiereşti se prăjesc la grătar pe fiecare parte, la foc temperat şi se potrivesc cel mai bine cu un muştar dulce şi o felie de pâine proaspătă din cartofi .
Cele 3 ingrediente alcătuie o masă completă, care poate satisface orice pretenţios.
Răsfăţul suprem alătură farfuriei delicioase si un pahar de bere blondă rece.