Meniu
4,50 lei
Mortadella este o specialitate italiană bologneză, cunoscută în lume de peste şase secole, realizată din carne foarte fin mărunţită , cubuleţe de slănină de la gâtul porcului, peste care se adaugă mirodenii specifice: piper negru, mirt şi fistic.
Preț la 100g.
Politica de transport
După procesarea comenzii dumneavoastra un angajat al MARCEL TRADING vā va transmite costul total prin e-mail sau telefonic iar în perioada imediat următoare se va face livrarea.
Comenzile vor fi livrate prin curierat rapid.
Costul transportului și plata prin ramburs vor fi suportate de client conform tarifului firmei de curierat.
Mortadella se consumă feliată foarte subţire în sandwichuri sau în diferite preparate italieneşti.
Tartă cu Mortadella MARCEL şi brânză rasă
Ingrediente:
Preparare:
Se decongelează aluatul de foietaj la temperatura camerei.
Se aşează aluatul într-o tavă de tarta si se îndepărtează excesul de aluat de pe margini.
Se pune deasupra un strat subţire de Bulion de rosii „Gospodina” si se presară oregano. Urmează un strat de brânză Gouda/ caşcaval ras, unul de mortadella, încă unul de brânză rasă şi ultimul strat va fi cu felii de Mortadella MARCEL.
Smântâna, gălbenuşul de ou şi oregano uscat se amestecă şi se toarnă pe ultimul strat de Mortadella MARCEL din tartă.
Se coace în cuptorul preîncins, la 180 de grade Celsius, până capată o crustă aurie.