Parizer Marcel

Categorie:
Categorie:

Parizerul Marcel este pregătit cu grijă din carne de porc, tocată și condimentată cu piper și usturoi, pentru a oferi savoarea de odinioară a produselor tradiţionale.
Produs din carne de porc, cu usturoi proaspat curăţat şi tocat, de la Răchiteni

Recomandari

Tartă aperitiv cu Parizer MARCEL

 

Ingrediente:

  • 300 gr Parizer MARCEL
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr caşaval
  • 4-5 linguri făină
  • 3 linguri smântână
  • 100 gr  lapte
  • 4 oua
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • praf usturoi
  • mărar
  • pătrunjel

 

Preparare:

Caşcavalul se rade pe răzătoarea mare, Parizerul MARCEL se taie cubuleţe şi ciupercile se taie felii.

Ciupercile se călesc într-o lingură de unt, până când îşi evaporă zeama, apoi se condimentează cu sare şi piper.

Ouăle se bat spumă cu mixerul, iar peste ele adăgăm smântâna, praful de copt, sarea, piperul, mărarul, pătrunjelul, laptele şi făina. Se omogenizează totul, iar la final se adaugă Parizerul MARCEL, caşcavalul ras şi ciupercile călite.

Se amestecă totul foarte bine şi se răstoarnă compozitia într-o tavă dreptunghiulară tapetată cu hârtie de copt.

Se dă la cuptorul preîncins la 180 de grade Celsius pentru 20-30 de minute, în funcţie de puterea cuptorului.