Parizer Mic dejun

Categorie:
Categorie:

Dintre toate mesele zilei, cea de dimineaţă e cea mai importantă. Vă invităm deci, să servim la micul dejun, un delicios produs marca “Marcel” preparat din carne de porc şi condimentat select cu nucșoară, piper, usturoi de Răchiteni proaspăt curăţat şi tocat și nelipsita boia de ardei, din ardei crescuţi la fermă.

Provenienţa cărnii: ferma proprie Condimente râşnite la moara cu pietre.

Usturoi de Răchiteni

Recomandari

Paste cu Parizer mic-dejun MARCEL si sos de smântână

 

Parizerul mic-dejun MARCELare un gust plăcut şi potrivit pentru a fi gătit, deoarece conţine usturoi şi nucşoară, condimente ce se accentuează în contact cu focul.

Ingrediente:

  • 200 gr paste penne sau fusilli
  • 100 g Parizer mic-dejun MARCEL feliat subţire
  • 120 g smântână de ţară
  • 25 g parmezan ras
  • 2 gălbenuşuri
  • 4 roşii cherry, tăiate în 4
  • busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper alb

 

Preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Nici un minut mai mult, deoarece ele se vor mai hidrata de la sosul de smântână. După ce au fiert, se strecoară, dar se păstrează o cană de apă de la fiertul pastelor. Pastele nu se trec prin jet de apă rece!

Separat, cât timp fierb pastele, amestecăm smântâna cu gălbenuşurile, busuiocul şi parmezanul. Se potriveşte compoziţia de sare şi piper alb măcinat.

Parizerul mic-dejun MARCEL, tăiat felii, se mai taie o dată în fâşii lungi şi subtiri.

Într-o tigaie antiaderentă se încinge uleiul, se adaugă Parizerul mic-dejun, roşiile cherry tăiate în 4, până se rumenesc niţel. Luăm tigaia de pe foc timp de 1 minut, ca să se răcorească şi să putem adăuga sosul de smântână şi ou, fără să-l brânzim de la căldura prea mare.

După ce am adăugat şi sosul de smântână în tigaie, alături de Parizerul mic-dejun, se adaugă pastele fierbinţi şi se amestecă. Dacă sosul este prea dens, mai adăugaţi puţină apă păstrată de la fierberea pastelor.

Gata! Poftă bună!

Notă: Daca vreti să obţineti un preparat cu gust mai puţin intens de condiment, puteţi înlocui Parizerul mic-dejun MARCEL cu şunca de porc MARCEL sau şunca de pui MARCEL.