Parjolute festive

Pifteluţele festive, mici şi fragede, sunt un preparat clasic al bucătăriei româneşti şi se află într-o eternă rivalitate cu pârjoalele moldoveneşti, cele de dimensiunea unei palme. Pregătite adesea la ocazii deosebite sau dineuri fastuoase, pifteluţele respectă o reţetă autentică locală şi sunt modelate mărunt, atât cât să iei într-o înghiţitură.

 

Preț pe kg.

                     

Politica de transport

După procesarea comenzii dumneavoastra un angajat al MARCEL TRADING vā va transmite costul total prin e-mail sau telefonic iar în perioada imediat următoare se va face livrarea.

Comenzile  vor fi livrate prin curierat rapid.

Costul transportului și plata prin ramburs vor fi suportate de client conform tarifului firmei de curierat.

Recomandari

Părjoluţe festive MARCEL marinate în sos dulce-acrişor

 

Ingrediente:

O caserolă de pârjoluţe festive MARCEL

1 linguriţă de unt

4 căţei de usturoi

3 linguri sos de soia

5 linguri de ketchup

2 linguri de zahăr sau miere

 

Preparare:

Într-o tigaie încăpătoare, punem untul la topit. Adăugăm apoi căţeii de usturoi pisaţi şi toate celelalte ingrediente o dată. Lăsăm pe aragaz 3-4 minute la foc mediu.

Adăugăm apoi toate chifteluţele în sos şi lăsăm puţin pe foc până când se îngroaşă sosul.

Se servesc cu pătrunjel toat mărunt pe deasupra, cu o garnitură de orez simplu.

 

Notă:

Dacă nu aveţi sos ketchup, puteţi folosi Bulion de roşii natural ”Gospodina”, însa va trebui să mai adăugaţi soului o lingură de zahăr şi o lingură rasă de amidon, pe care o amestecaţi cu sosul de soia în prealabil.