Pastrama din piept de pui

Cu mare grijă, bucăţi de piept de pui se iau și se tăvălesc prin boia și alte condimente bine chivernisite. Cu și mai mare grijă se pun la afumat, exact cât trebuie pentru ca frăgezimea cărnii de pui să ia de mână savoarea fumului. Și să te ţii când lângă minunea asta de pastramă, o gospodină pricepută răstoarnă și o mămăligă mare și galbenă.
Provenienţa cărnii: piept de pui 100% românesc

Recomandari

SALATA DE SPANAC CU PASTRAMA DIN PIEPT DE PUI MARCEL

Ingrediente:

3-5 mâini de spanac verde, spălat în 3 ape
1 Pastramă de Piept de pui MARCEL (mai mare)
150 g brânză telemea / Feta /Danish (una din ele)
2-3 ouă fierte tari
Ulei de măsline
Oțet balsamic (neapărat balsamic)
Sare, piper mozaic, râșnit proaspăt

Preparare:

Spanacul bine spălat se taie mai gros, se pune într-un bol, peste care adaugăm sare, ulei de măsline și oțet balsamic, după gust. Se amestecă bine.

Deasupra, punem toată Pastrama din piept de pui MARCEL, feliată subțire, telemeaua tăiată cubulețe, ouăle fierte tăiate în 4, iar peste ouă râșnim puțin piper mozaic.

Să aveți poftă!