Salam de vara Marcel

Categorie:
Categorie:

Dincolo de carnea de porc și de vită care stau la baza produsului, de condimentele care dau savoare preparatului, salamul de vară Marcel este un produs dublu afumat. Odată ajuns pe masa gurmanzilor și iubitorilor de produse tradiţionale, aceștia din urmă au convingerea că reţeta este respectată întru totul, așă cum a fost ea scrisă dincolo de vremuri. Salamul de vară este un salam uscat, făcut conform reţetei originale a vechiului salam Gostat, de pe vremea comunismului şi are o umiditate maximă de 50%.

Recomandari

Salamul de vară MARCEL este un preparat versatil şi foarte la îndemână în bucătărie.

Se poate folosi în sandwich-uri, tarte, pizza şi mini-pizza pe felii de pâine, în brioşe, ca aperitiv,alături de roşii cherry, mozzarella bocconicini şi pesto de busuioc, în frittata şi quiche, în cornuleţe din aluat dospit…limită nu prea există, atât timp cât produsul de bază, şi anume Salamul de vară MARCEL, are gustul desăvârşit şi umiditatea specifică reţetei originale.