TERMENI SI CONDIȚII

 

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului marcel.com.ro

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site și/sau a oricarei pagini din interiorul acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă recomandăm să nu accesați acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru vă pune la dispoziție informații în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

 

INTRODUCERE

 

Prezentele Condiții Generale definesc termenii de utilizare a site-ului marcel.com.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

 

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

 

S.C. MARCEL S.R.L. deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveti dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați siteul într-o formă perceptibilă de către oameni.

S.C. MARCEL S.R.L. nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

Toate informatiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. MARCEL. S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului marcel.com.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. MARCEL S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. MARCEL S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii marcel.com.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii marcel.com.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul marcel.com.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților marcel.com.ro.

 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

 

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. MARCEL S.R.L.

S.C. MARCEL S.R.L. nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizarea site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– existența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, S.C. MARCEL S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele marcel.com.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului marcel.com.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja raspunderea S.C. MARCEL S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web marcel.com.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea marcel.com.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

marcel.com.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

 

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

 

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate și exacte.

S.C. MARCEL S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul dintre serviciile sau produsele prezentate în site este rugată sa contacteze S.C. MARCEL S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

 

INFORMAȚII PERSONALE

 

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

 

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. MARCEL S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

 

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

 

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. MARCEL S.R.L. utile în legătură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. MARCEL S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

 

Orice persoană care vizitează site-ul marcel.com.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru urmatoarele:

– prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. MARCEL S.R.L.;

– transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct sau digital;

– soluționarea de către S.C. MARCEL S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);

– alte activități întreprinse de S.C. MARCEL S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. MARCEL S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legatură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii „Contact” din site.